НОВ ПОЧЕТЕН КУРС ПО ЈОГА

во Јога центарот Тафталиџе, Скопје
од
23 АПРИЛ 2014

 

enjoy-yoga-asana-stretch


ТЕРМИН:

СРЕДА 17.30 - ПЕТОК 18.45

Информации и пријавување на тел: 02 3064 338
071 23 87 85 (Лидија Георгиева)
071 778 048 (Билјана Павлова)

 

КУРСЕВИ ПО ЈОГА

Foto804

 

ТОП ФОРМА, Скопје (спроти Универзална сала)

Термини: понеделник и среда (18.45 часот)

Информации: 071/ 778 048 (Билјана Павлова)

 

СПЕНС МОДЕРНА, Скопје (спроти Европски универзитет)

(адреса: бул. Св. Климент Охридски бр. 29/34)

Термини: понеделник и среда (17.00 ч.) и вторник и четврток (18.00 ч.)

Информации: 071/ 778 048,   02/ 32 14 026,   070/ 231 566,   077/ 853 836

 

ЈОГА СЕМИНАР
СО ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА

20-23 март 2014 (четврток, петок, сабота, недела)

хотел КАТАРИНО **** SPA, Бугарија
www.hotelkatarino.com

bg hotel

Поклонете си време за медитации,
енергетско чистење преку практиката на асаните и техниките на дишење,
релаксација во луксузен СПА центар и пешачење во природа.

ПОСТИГНЕТЕ СОСТОЈБА НА ДЛАБОК МИР
И НОВИ УВИДИ ЗА ТОА КАКО СЕ СФАЌАТЕ И ДОЖИВУВАТЕ СЕБЕСИ.

 

ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА СЕМИНАРОТ до 7 март со уплата за хотелот /цела сума/
кај Лидија Георгиева.

ОТВОРЕН Е НОВ

ЈОГА ЦЕНТАР ВО КУМАНОВО

 

Адресата на Центарот е ул. 11 Октомври бр. 17 - 4/3, Куманово.

Курсевите започнаа со работа од понеделник, 27 јануари 2014.

За повеќе информации: 075/ 58 58 57 (Зоран Ангеловски) 

meditacija-na-Crveni-steni-1

 

 

Нашите наставници

Лидија Георгиева
Го основа (1996) и го води Јога центарот - Тафталиџе, Скопје...
Јана Малинова
Инструктор по јога
Зоран Ангеловски
Асистент во Јога секцијата
- Куманово
Сандра Авросиевска
Асистент во Јога центарот - Тафталиџе, Скопје
Билјана Павлова
Асистент во Јога центарот - Тафталиџе, Скопје

Уште повеќе

Култивирајте ги повисоките инстинкти!

 

Јогата е уметност на живеење. Способност да се биде во контакт со себе и да се воспостави хармонија во животот, баланс меѓу активностите и одморот, меѓу стресот и релаксацијата, меѓу надворешното и внатрешното.

Јогиската практика (садана) ја развива способноста да ја вратите изгубената рамнотежа која моментално ја губите или, некогаш, потполно ја заборавате.